Qui som?

Som un moviment d'Església especialitzat.

QUÈ VOL DIR QUE EL MCPCC ÉS UN MOVIMENT D'ESGLÉSIA?

Vol dir que és un mitjà per testimoniar, evangelitzar i estendre el Regne de Déu enmig del món.

PER QUÈ ÉS UN MOVIMENT ESPECIALITZAT?

Perquè centra la seva acció en un espai concret. El MCPCC, arrelat en la vida i la realitat dels nostres pobles i de les nostres comarques, obert al món, fent i sentint-se Església local, diocesana i universal, treballa per a la humanització de la societat.

QUÈ ENS PROPOSA EL MOVIMENT?

    1. Que la fe cristiana impregni les nostres vides i n'il·lumini els fets i les situacions, ajudant-nos a convertir les actituds del cor per donar resposta evangèlica en el lloc i en el moment històric que vivim.

    2. Que ens ajudem i ens recolzem mútuament en els compromisos que prenguem i en les diferents situacions i dificultats de la vida quotidiana.

    3. Que, com a Església que som, el testimoni i les actuacions que portem a terme en els nostres pobles mostrin un rostre de Crist acollidor de les necessitats i de les realitats humanes.

    4. Que oferim i iniciem en el camí de la nostra experiència altres cristians i cristianes, així com aquelles persones que encara no hagin descobert el sentit del missatge de Jesús.

    5. Que, arrelats en el nostre medi, col·laborem amb totes les persones de bona voluntat per humanitzar la vida del nostres pobles.