Revista La Veu número 79

Data de publicació: 23/11/2016 11:33:26

Us fem a mans La Veu número 79. Aquest cop hi trobareu "El davantal" on la Maribel Pouens parla de "l'altar del món". A "Vida de moviment" llegireu el "Relat il·lustrat de la Permanent ampliada a Caldes de Montbui".També hi ha un extens apartat amb "Noticies de les comarques i diòcesi". També trobareu el "calendari i objectius de la Permanent per al curs 2016-17. El manifest, que hem penjat individualment, el trobareu a la revista. A "Té la paraula" Mn. Aaron de Larrazàbal ens parla del "Despullats". La Teresa Fargas es posa en la pell del refugiats a través del poema "Jo, com tu". La Lourdes Collet ens recorda la seva experiència de quan va conèixer a la misionera Isabel Solà i Matas. Aquest cop "l'entrevista" és a Jòrdan Faugier Botifoll Un germà cistercenc del monestir de Solius que ens parla de l'Ubuntu. En el "racó contemplatiu", David Jou ens apropa un racó de l'Empordà a partir d'un dels seus poemes, també hi trobareu un fragment del Llibre de Siràcida i uns fragments d'un article publicat pel germà cistercenc J. Faugier al número 252 de la revista Qüestions de Vida Cristiana on parla sobre l'Ubuntu a Solius.

Finalment, en aquest número, la Rosa Ribas ens apropa la Santa Majestat de Caldes de Montbui a la secció "L'art religiós dels nostres pobles"

La pregària de La mare Teresa de Calcuta, Oh, Crist Jesús tanca aquesta revista que, com podeu veure ve amb molt material i molt interessant. com sempre, esperem que us ajudi a anar fent camí cada dia.