Ja us podeu descarregar La Veu núm 74

Data de publicació: 19/03/2015 19:51:13

Benvolguts amics, des d'aquí us podeu descarregar La Veu, que pràcticament està dedicada a la Jornada Nacional. A continuació us en fem cinc cèntims. A "Davantal" el nostre president ens parla d'estar esperançats en mig de la incertesa.A "Vida del Moviment" parlem extensament de la Jornada i de la zona on la celebrem aquest any. A l'apartat "Ens presentem", el grup que prepara la JN es presenta, són pocs i de molts pobles, però són molt dinàmics, han preparat la jornada amb molta il·lusió i esperen que surti molt bé, i també tenen moltes ganes de veure'ns tots plegats. A "Te la paraula" una jove vallesana ens parla de... bé, llegiu el text i descobriu de què ens parla! No us perdeu "l'entrevista" a Victòria Molins, que serà la conferenciant de la Jornada, ella ens parlarà de l'alegria de l'Evangeli.A "Companys de camí" la Cori Casanova ens dona eines per despertar el laïcat.

A "Materials per la reflexió" Victòria Molins, Cristina Kaufmann i Agustí Borrell ens parlen de Santa Teresa de Jesús des de diferents punts de vista.

A "Art religiós dels nostres pobles" Rosa Ribas ens il·lustra sobre el Pantocràtor de Sant Climent de Taüll.

A "Pregària" la mateixa Rosa Ribas ens ofereix alguns dels textos bíblics il·lustrats en el Pantocràtor de Sant Climent de Taüll.

Esperem que aquesta revista us sigui d'utilitat per avançar com a cristians en el dia a dia.