Ja teniu aquí el número 76 de La Veu

Data de publicació: 22/01/2016 17:05:42

En aquest número de La Veu, hi trobareu una reflexió sobre la família com espai d'experiència i aprenentatge. A vida del Moviment expliquem com es va desenvolupar la permanent ampliada, que aquest any va ser al Monestir de Sant Daniel de Girona. També teniu informació puntual de la vida dels grups a l'apartat "Activitat comarcal i diocesana". Per altra banda, teniu el calendari del curs. A la secció "Té la paraula" l'Ascen, de Lleida, ens parla de l'experiència d'en Toni i la Carme que han decidit anar a viure a una residència. Aquest cop es presenta el Grup Esperit del Vallès, gent força jove i de diverses poblacions del Vallès Oriental que es troben els diumenges a la tarda per compartir vivències i estudi d'Evangeli.Aquesta vegada l’espai de l’entrevista té un format diferent. Com cada tardor, s’han dut a terme les Jornades de Formació i Animació Pastoral que programen les Delegacions Diocesanes de Pobles i Comarques dels bisbats de Sant Feliu de Llobregat i de Terrassa, enguany sota el lema “Per una fe més viva”. Després de les respectives aportacions en la primera tanda de sessions a Granollers, els conferenciants van entrar en diàleg amb els assistents i és a partir d’aquí que hem cedit la veu a aquest últims, escollint dues o tres qüestions de les proposades que ens han semblat adients per al moment present, des de l’espontaneïtat del qui pregunta.

Als "materials per la reflexió" trobareu tres articles força interessants: Rescatar la por, de Mn. Blai Blanquer; Fronteres contra Crist, de Mons. Agrelo, Bisbe de Tanger i El rostre de la Misericòrdia de Francesc, Bisbe de Roma. Esperem que us puguin ajudar.

Com a resultat del treball del curs passat sobre “L’alegria de l’Evangeli” hem fet arribat als nostres bisbes de la Conferència Tarraconense aquesta síntesi de les aportacions comarcals. Com sabem, al final del document, després dels nostres compromisos, fèiem unes demandes als nostres pastors.

També trobareu la Crònica de Jordi Llisterri sobre el Congres de Laïcat de Catalunya que es va celebrar el passat 2 i 3 d'octubre de 2015 a Poblet.

A la secció d'art religiós, la Rosa Ribas ens fa una explicació detallada del Sepulcre de Sant Daniel que es troba en el Monestir de Sant Daniel a Girona

Finalment hi ha la pregària, aquest cop és el Salm de Nadal.

Ja veieu que aquest número està farcit de bon material per anar construint, dia a dia, la nostra casa espiritual.