Benvinguts‎ > ‎Les novetats‎ > ‎

Diem-nos gràcies! Per l'èxit de la 46a Jornada Nacional

10 de maig 2017, 9:02 publicada per Pep Nogueras   [ actualitzat el 10 de maig 2017, 9:04 ]
Amics, amigues, consiliaris...

Només podem donar gràcies a Déu per tota la riquesa i alegria que va omplir la Jornada del passat diumenge dia 7 de maig, duta a terme amb l'esforç de molts de vosaltres, molts.

Hem fet una pinya de treball i d'il·lusió que ha tingut el millor resultat: una trobada ordenada, precisa, puntual, plena d'harmonia i de molt contingut.

Amb l'entusiasme i disponibilitat de totes les persones que han estat realitzant les diverses tasques, la Jornada ha estat un èxit en tots els sentits. Per tant, cadascú en el seu paper i el seu lloc, des de tenir cura del càtering,  fins a cuidar la puntualitat, passant per tota la infraestructura que va del rètol més petit, al cafè acabat de fer, l'escombra, la lectura, les imatges i les notes... és a dir, la disponibilitat de tots en tot moment, ho hem fet possible.

Com podeu veure a la banda dreta del web, ja hem començat a penjar algunes de les imatges de la jornada, tots aquells que en tingueu i les volgueu compartir amb tot el Moviment, les podeu enviar a laveu@mcpcc.cat i les anirem penjant a l'album de la Jornada.

Uns als altres diem-nos GRÀCIES!
Comments