Benvinguts‎ > ‎

Les novetats


La Veu número 90!

22 de juny 2020, 4:37 publicada per Pep Nogueras

Aquí us deixem el número 90 de La Veu. A part de descarregar-vos-el des d'aquí, també el trobareu a la secció de sempre.

Nova data per la Jornada Nacional

20 de maig 2020, 4:20 publicada per Pep Nogueras

L’equip de la permanent del moviment, en les seves reunions on-line dels dies 4 d’abril i 9 de maig, ha pres la decisió de preveure una nova data si ho permet l’evolució que segueixi el desconfinament projectat per les institucions de govern. Aquesta nova convocatòria manté el mateix lloc de realització i és per al

DIUMENGE, 20 de SETEMBRE de 2020

a l’Acadèmia Mariana de Lleida.

A finals de juliol rebreu una tramesa postal indicant si és factible la seva realització i, en cas afirmatiu, el programa de la jornada que mantindrà el contingut, però amb les modificacions i alternatives necessàries donada la impossibilitat de les reunions dels grups i de dur a terme el treball del document del curs. 

MCPCC signa el "Compromís amb una ecologia integral" i et convida a fer-ho personalment i a fer-ne difusió

15 de maig 2020, 10:52 publicada per Pep Nogueras

Avui, divendres, 15 de maig de 2020, en ocasió del cinquè aniversari de la publicació de l’encíclica LAUDATO SI, un ampli grup de persones responsables i membres d’entitats, moviments i congregacions cristianes, preveres, religiosos, religioses, laics i laiques de tot Catalunya han fet públic el seu Compromís amb una ecologia integral, expressant preocupació pel “desenvolupament depredador” que afecta “els països i les comunitats més pobres”, considerant que la crisi sanitària “ha mostrat un cop més la profunda interdependència de la família humana” i fent una crida a la coresponsabilitat en clau d’Església de Catalunya per “avançar en la construcció d’un món més just i fratern”. Entre els signants hi ha el nostre president, Jaume Dantí, i la responsable de LA VEU, Maribel Pou. Promouen aquesta acció Justícia i Pau, Centre d’Estudis Cristianisme i Justícia, Fundació Joan Maragall, Càritas Diocesana de Barcelona i vuit entitats més, mentre que moltes d’altres s’hi han adherit, entre elles el Moviment de Cristians de Pobles i Comarques, un cop consensuada la decisió per la Permanent.

Aquí teniu el vídeo de la promoció del document, amb algunes persones que el signen i les seves motivacions:

Promoció del "Compromís amb una ecologia integral"
Cliqueu aquí per accedir al document complet i el formulari de signatura. També trobareu les entitats promotores, les persones signants i les entitats adherides.

Ajornament de la Jornada Nacional per causa de la pandèmia COVID19

16 d’abr. 2020, 3:05 publicada per Pep Nogueras

Benvolguts, 
Des d'aquest enllaç us podeu descarregar la nota  del president, Jaume Dantí, en nom de la Permanent, sobre l'ajornament de la Jornada Nacional per causa de les mesures establertes en motiu de la pandèmia.

Programa de la 49a Jornada Nacional

17 de març 2020, 6:23 publicada per Pep Nogueras

Des d'aquí us podeu descarregar el programa de la 49a Jornada Nacional,. Si voleu ampliar la informació de Lleida, de l'acadèmia Mariana o voleu tenir el mapa per anar-hi, podeu accedir a l'apartat Jornada Nacional i allà hi trobareu tota la informació necessària.

La Veu número 89

17 de març 2020, 5:06 publicada per Pep Nogueras

Aquests dies d'obedient confinament poden ser motiu de profunda reflexió i de canvi d'algunes actituds quotidianes. Al respecte, us podeu descarregar la nova edició de LA VEU, núm. 89, de març. Que també trobareu a l'apartat La Veu, juntament amb tots anterior números.

Esperem que la seva lectura us ajudi a passar el confinament. 

Missatge del Papa Francesc en motiu de la Jornada per la Pau del dia 1 de gener de 2020

7 de gen. 2020, 8:35 publicada per Pep Nogueras

Hem penjat el document en català i castellà per tal que en feu difusió a tots els vostres contactes-

Bon i Sant Nadal 2019!

17 de des. 2019, 23:59 publicada per Pep Nogueras


La Veu número 88

10 de des. 2019, 2:42 publicada per Pep Nogueras

Aquí us deixem La Veu número 88 i darrera d'aquest any. Esperem que sigui del vostre grat i que en pugueu treure profit de tots els articles escrits. 

També la trobareu a l'apartat La Veu juntament amb tots els altres números anteriors.

Document de treball número 27: Rurals o urbans, vivim en un sol món

16 d’oct. 2019, 3:40 publicada per Pep Nogueras

Just a sota d'aquestes línies, us podeu descarregar el document de treball d'aquest curs 2019-20. També el trobareu a l'apartat "Document de treball

Esperem que us sigui de profit. 

1-10 of 119